09. 05. 2021.
NBA zvijezda, Goran Dragić, posjetio Kotor Varoš

NBA zvijezda, Goran Dragić, posjetio Kotor Varoš

NBA zvijezda, Goran Dragić, posjetio Kotor Varoš

Načelnik opštine Kotor Varoš Dalibor Vučanović organizovao je danas prijem za proslavljenog NBA košarkaša i reprezentativca Slovenije Gorana Dragića.

Dragić već dva dana boravi u Kotor Varošu zajedno sa suprugom, koja je porijeklom iz grada na obalama Vrbanje.

Načelnik Vučanović je upoznao košarkaša “Majami hita” o stanju sporta na području opštine, privrednim kretanjima i razvoju ove lokalne zajednice.

“Goran me upoznao o svojoj profesionalnoj karijeri i ličnim ambicijama, a nadam se da će po završetku karijere ponovo doći u našu opštinu i realizovati određene ciljeve na poslovnom ili sportskom planu”, rekao je Vučanović.

Dragić nije prvi put u Kotor Varošu, dolazio je i prethodnih godina, ali je počastvovan prijemom kod načelnika Vučanovića.

“Zavolio sam ovaj grad i iskreno se nadam da ću prilikom narednog dolaska pomoći u radu sa djecom, mladim košarkaškim talentima”, naglasio je on.

Slovenačkog reprezentativca očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a iznio je i svoje viđenje o šansama Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

“Srbija u ovom trenutku ima dva podjednaka tima, selektor Đorđević na raspolaganju ima kvalitetan igrački kadar, tako da su oni favoriti za plasman u Rio”, dodao je Dragić.

Dragić ima ugovor sa “Majami hitom” do 2020. godine, a u novu sezonu ulaze sa većim ambicijama od ovogodišnjih, gdje su u plej-of seriji izgubili od Toronta.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender