17. 05. 2021.
“Konferencija beba” u Banjoj Luci 1. jula

“Konferencija beba” u Banjoj Luci 1. jula

“Konferencija beba” u Banjoj Luci 1. jula

Manifestacija pod nazivom „Konferencija beba“ biće održana i ove godine u Banjoj Luci, i to 1. jula, sa početkom u 18.00 časova, u parku „Petar Kočić“. Zabavni program biće izveden u Muzičkom paviljonu, a između ostalog planirano je da u programu učestvuju mališani iz vrtića „Bubamara“, djeca iz Osnovne škole “Ivo Andrić”, dječak koji harmonikom osvaja svijet Radovan Ivanović, te UG „Alegro“ sa svojim balerinama.

Atletski klub Banja Luka na zelenoj površini u našem parku organizovaće aktivnosti za djecu kroz školu sporta, dok će UG “Zdravo da ste” održati kreativne likovne i druge radionice za djecu.

I ove godine prijatelji “Konferencije beba” obradovaće naše mališane vrijednim poklonima. Poklone će dobiti najstarija beba, računajući period od 28. juna prošle do 1. jula ove godine, zatim najmlađa i beba sa najviše braće i sestara. Prilikom kandidovanja bebe za nagrade, roditelji treba da prilože rodni list za dijete.

Ovu manifestaciju u Banjoj Luci organizuju Grad Banja Luka i Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender