15. 05. 2021.
Oldtajmeri danas zaustavljaju saobraćaj u Banjaluci

Oldtajmeri danas zaustavljaju saobraćaj u Banjaluci

Oldtajmeri danas zaustavljaju saobraćaj u Banjaluci

U Banjaluci će danas zbog održavanja manifestacije Međunarodne izložbe oldtajmera od 12.00 do 14.00 časova biti obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa Alejom Svetog Save.

Za vrijeme obustave, saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne pravce, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija redovno bez zastoja i posebnih ograničenja, uz povoljene uslove za vožnju.

Na dionicama na kojima se izvode sanacioni radovi saobraćaj se odvija uz izmijenjen režim vožnje i obavezno poštivanje privremene saobraćajne signalizacije.

Zbog izgradnje vijadukta “Mahovljani” na auto-putu Banjaluka-Doboj, petlja “Mahovljani”, odnosno izlaz i ulaz sa auto-puta Gradiška-Banjaluka zatvorena je za saobraćaj.

Vozačima, pogotovo onim koji iz Gradiške idu prema Prnjavoru, preporučuje se da za uključenje i isključenje sa auto-puta Gradiška–Banjaluka koriste petlju “Aleksandrovac”.

Auto-putem Banjaluka-Gradiška saobraćaj se odvija nesmetano.

U zoni izvođenja radova kod Mahovljanske petlje na magistralnom putu Klašnice – Nova Topola izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja, a brzina kretanja ograničena na 30 kilometara na sat.

Saobraćaj će na ovoj dionici svakodnevno biti obustavljan četiri puta u periodu od 23.00 do 5.00 časova u maksimalnom trajanju od 30 minuta.

U toku su radovi na sanaciji klizišta i rekonstrukciji kolovoza magistralnog puta Banjaluka /Rebrovac/-Čelinac, na području mjesne zajednice Ada, zbog čega se saobraćaj odvija usporeno, jednom saobraćajnom trakom u dužini od 800 metara.

Zbog izvođenja radova na izgradnji ostrva na rijeci Vrbas izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender