16. 05. 2021.
Bizarni seksi rekordi

Bizarni seksi rekordi

Bizarni seksi rekordi

Upoznajte osobe koje su postavile rekorde u čudnim “disciplinama”. Da li ste čuli za OSI – Olimpijske seksi igre? Tu se učesnici takmiče u sljedećim disciplinama:

Ko će dalje

Horst Šulc iz Amerike uspio je da svojom spermom dobaci čak šest metera daleko od sebe. On je, takođe, postavio rekord i u izbacivanju sperme u vis i to do 3.8 metara!

Najveća vagina

Ana Svon može da se pohvali najvećom vaginom na svijetu –  od 48 centimetara. Kako bi vam slikovitije objasnili, jedna lopta za ragbi može da stane u njenu vaginu.

Najduže masturbiranje

Masanobu Sato je 2009. postavio rekord u dužini masturbacije – devet sati i 58 minuta.

Skidanje brushaltera jednom rukom

Muškarci se često hvale svojom veštinom otkapčanja grudnjaka, a sadašnji rekord drži Tomas Vogel koji ih je otkopčao čak 56 u minuti, a impresivan je podatak da se pritom služio samo jednom rukom.

Koliko možeš za jedan sat

Žene u ovoj disciplini vode. Rekord, do sada, je 134 orgazma u jednom satu. Muškarcima je izgleda malo teže, pa uspevaju da postignu “samo” 16 ejakulacija.

Orgije sa 250 parova

Najveće orgije u svijetu održale su se u velikom skladištu u Japanu gdje se istovremeno seksalo čak 250 parova. Sve je to snimala filmska ekipa. Svih 500 amatera prošli su testiranje na seksualne bolesti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender