15. 05. 2021.
Da li je žena u ovom horoskopskom znaku najveći izazov za muškarce?

Da li je žena u ovom horoskopskom znaku najveći izazov za muškarce?

Da li je žena u ovom horoskopskom znaku najveći izazov za muškarce?

Impulsivna, buntovna, slobodoumna, živahna, zabavna, temperamentna, prkosna…

Neustrašivi i prirodni vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak zodijaka – žena Ovan svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da zasjeni sve ostale znakove.

Uvijek se raduje novim izazovima pa je tipična žena rođena u znaku Ovna ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi šta će joj on donijeti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov prije nego što prethodni završi do kraja.

Vječiti je i nepokolebljivi optimista, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost. Zna biti vrlo zaigrana i veliki je avanturist koji uvijek gleda napred, a rijetko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

U ljubavi je vrlo strastvena. Voli da preuzme inicijativu i biti ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava stimulativnim.

Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovna nerijetko je izazov. Kad je zaljubljena osjeća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi ne želi da se osjećati potčinjenom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laska joj jer za Ovnicu to je znak da partner zna koliko ona vrijedi.

Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja i te kako jeste. Želi da stvari idu polakše ako je u pitanju ljubav. U ljubavi se oslikava njen avanturistički duh.

Kako i u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i haos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s Ovnicama često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvijek ima i prijatelje za čitav život.

Voli da ima širok krug prijatelja jer konstantno mijenja interese i njen tempo ne mogu svi da prate.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender