17. 05. 2021.
Najavljujemo festivale u regionu: Sarajevo Beer Festival

Najavljujemo festivale u regionu: Sarajevo Beer Festival

Najavljujemo festivale u regionu: Sarajevo Beer Festival

Svoj peti rođendan, Sarajevo Beer Festival, najveći domaći muzički festival, proslavlja uz veći broj bendova i sa dodatnim sadržajima na festivalskom tlu. Sarajevo beer festival od 2012. godine, afirmiše najbolje domaće bendove, i pažljivo bira muzičke goste iz regije, zbog čega je i postao prepoznatljiv i respektabilan domaći brend.

“Posebno smo srećni što će našu trodnevnu rođendansku zabavu uljepšati i tatoo&piercing majstori, i to oni najbolji u BiH, i družiti se sa posjetiocima u okviru velike manifestacije pod nazivom: “Tattoo Gathering Sarajevo“.”

Organizatori festivala su, ove godine, mislili i na najprobirljivije ljubitelje piva, koji će moći uživati u ukusima posebnih pivarskih brendova u “Premium pub”-u. Parking Olimpijskog kompleksa “Zetra” i ovog ljeta će biti top lokacija, na kojoj će se tokom trodnevnog programa, posjetiocima nuditi najkvalitetnija domaća i strana piva, nagradne igre, takmičenja i vrhunska svirka.

Svakoga od tri dana festivala nastupat će i po jedan demo bend. Trodnevne ulaznice u predprodaji, moguće je kupiti putem portala Citydeal.ba po super cijeni od 14 KM. Cijena ulaznica u prodaji biće: 20 KM trodnevne i 10 KM dnevne.

Dan 1 (14.07.)

Bolero

Prljavo kazalište

Zoster

Dan 2 (15.07.)

Pips, Chips & Videoclips

Električni Orgazam

S.A.R.S.

Dan 3 (16.07.)

Sassja

Psihomodo pop

Kultur Shock

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender