18. 05. 2021.
Završen Exit: Rekordna posjeta na Petrovaradinskoj tvrđavi

Završen Exit: Rekordna posjeta na Petrovaradinskoj tvrđavi

Završen Exit: Rekordna posjeta na Petrovaradinskoj tvrđavi

Ovogodišnji Exit festival, osim po fenomenalnim nastupima “Bastille”, Eli Golding, Dejvida Gete, “Vačines”, Viz Kalifa, “The Prodigy” i drugih sjajnih izvođača, ostaće upamćen i po tome da je za četiri dana zabilježena rekordna posjeta od ukupno više od 195.000 posjetilaca.

Bez dileme najveći broj posjetilaca na ovogodišnjem Exitu bio je sinoć, što je i bilo za očekivati s obzirom na to da su na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupale možda i najveće zvijezde ovogodišnjeg festivala Viz Kalifa i “The Prodigy”, koji su sa glavne festivalske bine emitovali pravu energiju kojom su na najbolji način pokazali šta je Exit magija.

Prema informacijama organizatora festivala, posljednje večeri ovogodišnjeg festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi se okupilo više od 55.000 posjetilaca.

Ono što se zna jeste da je pola sata prije ponoći posjeta bila za 12.000 veća nego u isto vrijeme predhodne večeri, a na ulazima u festivalski prostor i poslije ponoći je bila ogromna gužva, pa će sudeći po tome, dosadašnji rekord biti značajno premašen.

Osim glavnog stejdža izuzetno kvalitetan program je bio i na drugim festivalskim binama, a jedna od zvijezda večeri bila je i legenda jugoslovenske muzike Josipa Lisac, čiji nastup je propratio veliki broj uglavnom starijih posjetilaca.

U vrelu atmosferu posljednje večeri Exita odlično se uklopila i finalna utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu Francuska – Portugal, čiji direktan prenos je pratio veliki broj gledalaca preko video bima postavljenog na “rege stejdžu”.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi je spuštena zavjesa na ovogodišnju Exit magiju, a Exit avantura se nastavlja na plaži Jaz u Budvi, gdje će od 14. do 16. jula biti održana ljetnja verzija ovog festivala – See Dance festival.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender