06. 05. 2021.
Likovna radionica u Galeriji UDAS

Likovna radionica u Galeriji UDAS

Likovna radionica u Galeriji UDAS

Vladimir Leontiev, umjetnik iz Rusije, zajedno sa UDAS-ovom Školom crtanja i slikanja održaće likovnu radionicu u srijedu, 13. jula 2016. godine sa početkom u 11:00 časova u Galeriji UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. Banja Luka.

Učesnici radionice biće polaznici Udas-ove Škole crtanja i slikanja, djeca sa i bez invaliditeta. Pohađanje radionice biće besplatno za sve učesnike.

Pored radionice, u Galeriji UDAS biće postavljena i izložba pod nazivom ‘’Na putu ka hramu’’, autora Vladimira Leontieva.

Grupa umjetnika iz Sankt Peterburga, njih 11, boravi u Republici Srpskoj od 23. juna do 26. jula 2016. godine. Partner u organizaciji posjete majstora, umjetnika i dizajnera iz raznih regiona Rusije je Udruženje građana ‘’Srpsko-Ruska zajednica – Zavet’’ Bijeljina. Jedan od ciljeva posjete gostiju iz Rusije je promovisanje stvaralaštva Rusije u Republici Srpskoj kao i učvršćivanje socijalnih i kulturnih veza između dva bratska naroda. Umjetnici i dizajneri iz Rusije u Banja Luci će boraviti od 11. -14. jula 2016. godine.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender