06. 05. 2021.
Predstavljamo festivale u regionu: Z.E.T. od Šipova

Predstavljamo festivale u regionu: Z.E.T. od Šipova

Predstavljamo festivale u regionu: Z.E.T. od Šipova

Festival Z.abave E.kologije i T.urizma potpuno je komercijalni proizvod nastao od jedne sasvim nekomercijalne, čovjekoljubive i prirodoljubive želje da se s drugim čovjekoljubivim i prirodoljubivim ljudima podijeli jedna mnogo dobra priča o predivnoj prirodi, vrijednim ljudima i pravoj zabavi.

To je prilika da domaći i regionalni bendovi sviraju u ambijentu netaknute prirodne ljepote, da domaći i gosti uživaju u atmosferi iskrene i prirodne energije. To je prilika da domaćini iz seoskih gazdinstava u Šipovu žive bolje i zarađuju više od svog rada. To je prilika za razvoj male opštine koja puno obećava i može mnogo da ispuni.

“To je obećanje Z.E.T. tima koje smo dali svim ljudima koji zajedno s nama grade i/ili čekaju ovaj festival – obećanje da ćemo od 15. do 17. jula 2016. živjeti zajedničku viziju o velikom broju ljudi koji uživaju tamo gdje je priroda bila posebno darežljiva, tamo gdje su domaćini posebno gostoljubivi i tamo gdje nećemo dati da crkne rokenrol.”

Trodnevna Ulaznica – 10.00 KM. Trodnevna Ulaznica + Kamp – 15.00 KM.Trodnevna Ulaznica + Kamp + Prevoz – 40.00 KM.

Karte mozete kupiti na kupikartu.ba (http://www.kupikartu.ba/) i na Z.E.T. od Šipova web stranici http://zetfest.com/home/index.php/shop/

DAN 1 (15.07)

Ispad!

Tupas mene

Ritam Nereda

Psihomodo pop

DAN 2 (16.07)

Krugovi u žitu

Babe Barbarella

Aurora

Irie Fm

Atheist Rap

DAN 3 (17.07)

Ničim Izazvan

(festnomadi.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender