05. 05. 2021.
Instalirajte najpopularniju igru još danas

Instalirajte najpopularniju igru još danas

Instalirajte najpopularniju igru još danas

Evo jednostavnog uputstva koje će vam pomoći da konačno zaigrate Pokemon GO i na svom Android telefonu.

Vjerovatno ste čuli za opštu ludnicu zbog koje gejmeri konačno izlaze napolje zvanu Pokemon GO i poželili da je zaigrate. Ali, ako ste posjetili Google Play, primijetili ste da download za naš region još nije omogućen (igra je zvanično dostupna u svega par zemalja).Bez brige, ipak je moguće zaigrati trenutno najpopularniju mobilnu igru. U tekstu je pokrivena samo Android verzija jer je ona lakša za instaliranje od iOS verzije i provereno konstantno radi na kompatibilnim uređajima.

Pre nego što pređemo na tutorial provjerite da li vaš telefon ispunjava uslove:

-minimum Android 4.4 (KitKat) verzija operativnog sistema (igra ne radi na Intel procesorima)

-rezolucija ekrana HD 1280×720

-Wi-fi, 3G ili 4G Internet konekcija

-GPS i uključen Location services

Savjetujemo da napunite bateriju pre igranja jer je Pokemon GO poznat kao veliki potrošač, a ako planirate duže šetnje onda imajte power bank pri ruci.

Gde preuzeti Pokemon GO?

Prvo što vam je potrebno je naravno instalacija igre. Na sajtu APK Mirror se nalazi .apk instalacioni fajl za igru koji je oko 58MB. Posjetite ovaj link  sa vašeg Android telefona ili tableta i pritisnite crveno Download APK dugme. Instalaciju igre možete naći i na drugim mjestima, ali mi preporučujemo pomenuti sajt jer oni provjere svaki fajl prije postavljanja tako da ne rizikujete da oštetite uređaj.

Instalacija Pokemon GO igre

Pre nego što instalirate igru na telefonu/tabletu morate da omogućite instaliranje aplikacija sa izvora koji nisu Play Store. U podešavanjima (settings) telefona nađite stavku Security a u okviru nje ”Unknown sources”, štiklirajte opciju. Ovo možete vratiti na prethodno podešavanje posle instalacije Pokemon GO.

Kada se igra preuzela dobićete notifikaciju. Prevucite od gornje ivice ekrana na dole da biste vidjeli sve notifikacije i pritisnite na onu sa obaveštenjem o preuzetom fajlu. Potvrdite instalaciju i onda ćete moći da zaigrate Pokemon GO.

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender