15. 05. 2021.
Uhapšen provalnik iz Dervente zbog krađe u Banjaluci

Uhapšen provalnik iz Dervente zbog krađe u Banjaluci

Uhapšen provalnik iz Dervente zbog krađe u Banjaluci

Dvadesetšestogodišnji muškarac iz Dervente uhapšen je u Banjaluci zbog sumnje da je počinio razbojničku krađu i tešku krađu, pričinivši materijalnu štetu od 2.000 KM.

Dervenćanina čiji su inicijali S.Ž. uhapsili su juče pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka, saopšteno je iz CJB.

On je 9. jula oko 5.00 časova u Gajevoj ulici u Banjaluci ušao kroz otvoren prozor u privatni stan, odakle je ukrao dva mobilna telefona i novac.

Oštećena Banjalučanka koja je bila u stanu je pokušala da spriječi osumnjičenog da pobjegne, ali ju je on odgurnuo i pobjegao.

Osumnjičeni S.Ž. je izvršenim krivičnim djelima pričinio materijalnu štetu od oko 2.000 KM.

Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku, a tokom ispitivanja utvrđeno je da postoje osnovi sumnje da je S.Ž. izvršio i krivično djelo teška krađa na području Dervente jer su kod njega pronađeni predmeti za koje se sumnja da je prisvojio tokom izvšenja krivičnog djela, navodi se u saopštenju.

Uz saglasnost dežurnog okružnog tužioca, osumnjičeni je nakon ispitivanja pušten na slobodu, a protiv njega slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjena krivična djela razbojnička krađa i teška krađa.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender