16. 05. 2021.
5 znakova da je njemu i te kako stalo do tebe

5 znakova da je njemu i te kako stalo do tebe

5 znakova da je njemu i te kako stalo do tebe

Žene na razne načine pokazuju da im je stalo do nekoga, a uostalom vole i bez uvijanja da priznaju svoja osjećanja, piše sajt Cosmopolitan.

Nažalost, muškarci su po tom pitanju drugačiji – malo govore. Ne treba da očajavajte već samo prepoznajte očigledne znakove da je njemu i te kako stalo.

Stalno vas ljubi

Iz čista mira, bez povoda, on ima potrebu da vas obasipa poljupcima u obraz, glavu, usne, tijelo… Ako imate pores sebe muškarca koji često ovo radi, znači da još uvijek osjeća leptiriće i naprosto vas obožava

Upoznaje vas sa svim svojim prijateljima

Prijatelji će mu iskreno reći šta misle, a za momke njihovo mišljenje je od presudne važnosti. Ako vas upoznaje s najbližim ljudima čije mišljenje cijeni, znači da mu ipak niste samo jedna od prolaznih avantura!

Uživa da vas sluša dok pričate…

I pamti sve što je čuo tokom razgovora. Neki muškarci slušaju samo kad nemaju izbora, a pamte vrlo rijetko. Ako imate pored sebe osobu koja se sjeća sitnica koje si mu pričali, blago vama jer ovim malim gestom pokazuje koliko ste zapravo važne.

Uvek je na raspolaganju

Nebitno da li to je loš dan na poslu, ili nepoložen ispit, ili jednostavno PMS , on je uvijek tu da vas pažljivo sasluša!

Uključeni ste u sve planove

Ako ste mu važni u životu, uključiće vas u svoje planove, a ako niste, živjeće dan po dan. Muškarac koji pokaže da ste u njegovima planovima pokazuje zapravo i koliko vas voli!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender