18. 05. 2021.
Druga sezona najboljeg provoda u gradu Mr Stefan Braun-a Banja luka

Druga sezona najboljeg provoda u gradu Mr Stefan Braun-a Banja luka

Druga sezona najboljeg provoda u gradu Mr Stefan Braun-a Banja luka

Klub Mr Stefan Braun već 13 sezona sa ponosom nosi titulu najpopularnijeg noćnog kluba u Beogradu. To je jedini klub u gradu koji se nalazi na devetom spratu, i svih sedam dana u nedjelji posjetiocima priređuje nezaboravne žurke uz gostovanja najboljih domaćih i svjetskih DJ-eva. Mr Stefan Braun stoji rame uz rame sa najpoznatijim svjetskim klubovima što dokazuje i dugogodišnje članstvo u renomiranoj organizaciji „The World’s finest clubs“.

Pored Beograda, Kopaonika, Bečića i Podgorice, klub je prošle godine dobio novu adresu, i to u Banjaluci.

U petak i subotu, 15. i 16. jula, na adresi Aleja Svetog Save 48, klub Mr Stefan Braun Banja Luka otvara drugu sezonu najboljih žurki! Potpuno novi ambijent koji odiše vibracijama najboljih svjetskih klubova, nova energija, potpuno novi Mr Stefan Braun samo ovog vikenda u gradu na Vrbasu!

Za sjajan provod, nezaboravnu atmosferu i muziku pobrinuće se DJ Filip Mitić koji stiže direktno sa najboljeg evropskog muzičkog festivala – EXIT i donosi vrhunsku energiju i novu dimenziju provoda svim ljubiteljima najbolje zabave.

Mr Stefan Braun, nastavlju tradiciju po kojoj je i prepoznatljiv – kvalitetna usluga, vrhunska muzika, nezaboravan provod, neprevaziđen koncept, vrhunske zabave, profesionalno osoblje, gostovanje najpoznatijih muzičara i DJ-eva u regionu, ali i mnogobrojna iznenađenja za vjerne posjetioce.

Dobar ugled kluba naširoko je poznat i van granica naše zemlje, te nije rijetkost da gosti sa svih meridijana klub Mr Stefan Braun svrstavaju u atrakcije koje se moraju posjetiti i iskusiti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender