16. 05. 2021.
Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

Horoskop nam može otkriti mnogo toga interesantnog…

Ovan

Spontanost je vaše srednje ime! Osoba ste od akcije koja prvo djeluje, a tek onda razmisli. Ponekad ćete uhvatiti svog partnera nespremnog te ga strastveno poljubiti bez obzira gdje se nalazili, pa čak i ako ste na ulici, a napolju pada jaka kiša.

Bik

Senzualna ste osoba koja voli uživati u svemu, pa tako i u ljubljenju. Poljubac obično započinjete nježnim dodirom usana te ga pretvarate u dugo, vlažno i uzbudljivo iskustvo. Njime želite prenijeti svom partneru poruku koliko ga volite i cijenite.

Blizanci

Osoba ste koja ima mnogo toga za reći, pa vam se nekad teško koncentrisati na samo jednu stvar. Upravo zato kratki i slatki poljupci podcrtani zavodljivim rečenicama, vaš su adut. Obožavate uzbuditi um prije nego što prislonite usne uz drugu osobu.

Rak

Sentimentalni ste po prirodi, i ljubite se cijelim svojim srcem. Isto očekujete i od partnera, pa se ne možete predati poljupcu ako ne osjećate određenu dozu emocija s druge strane.

Lav

Niti jedan drugi horoskopski znak ne voli biti u centru pažnje kao vi. Ne čudi stoga što se ljubite ‘filmski’ kao da ste dobili glavnu ulogu u Prljavom plesu ili Titaniku. Lavovi su vrlo impulsivni te skloni davanju vlažnih poljubaca na javnim mjestima.

Djevica

Mozak vam je uvijek u petoj brzini, pa je pripadnicima ovoga znaka ponekad teško opustiti se i prepustiti svakodnevnoj izmjeni poljubaca. Ali kada ste u ozbiljnoj vezi, a između vas i partnera postoji snažna hemija, insistiraćete na dugim poljupcima u koje je uključeno cijelo tijelo.

Vaga

Romantična ste duša koja sanjari o starinskom udvaranju, ljubavnim porukama i večeri uz svjetlost svijeća. Lako iskazujete svoju nježnu stranu te ste vrlo velikodušni kod ljubljenja. Podjednako volite površne poljubce u usta i dugotrajne te strastvene poljupce.

Škorpija

Temperamentna ste osoba koja se ljubi strastveno i predano, te imate sposobnost učiniti drugu stranu ‘slabom’ u koljenima kad je zavodite. Vašem partneru moglo bi se učiniti kao da je pod uticajem snažnog ljubavnog napitka dok ga ljubite.

Strijelac

Pustolovina i spontanost su vaša snaga. Ne volite se ograničavati, i skloni ste eksperimentisanju kada su u pitanju poljupci. Ali, poljubićete samo onu osobu koja je u vama probudila duboke emocije, jer ljubav je ono čemu težite u životu.

Jarac

Uvijek igrate na sve ili ništa, čak i kada je u pitanju ljubav. Samopouzdani ste, usredsređeni ste na trenutak i želite zadovoljiti drugu stranu. Upravo zato prilagodićete poljubac vašem partneru, odnosno stilu koji njemu najviše odgovara. Isto tako, partneru ćete dati do znanja da želite isprobati baš sve.

Vodolija

Vi uživate u zavođenju. Kada želite nekoga (impresionirati), potrudićete se kako biste stvorili savršeni ugođaj s osvijetljenjem i muzikom. Partnera ćete početi ljubiti mekano i nježno, a nakon toga produžiti poljubac dok vas isti potpuno ne obuzme.

Ribe

Vi ste ultimativni romantičar koji obožava duge i strastvene poljubce. Ali, imate i svoju ‘nestašnu’ stranu. Kada se želite igrati, izazvaćete partnera nježnim grickanjem, lickanjem i trljanjem usana o usnu sve dok zajedno ne izgubite kontrolu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender