16. 05. 2021.
Muškarci otkrili šta ih izbezumljuje kod njihovih partnerki

Muškarci otkrili šta ih izbezumljuje kod njihovih partnerki

Muškarci otkrili šta ih izbezumljuje kod njihovih partnerki

Korisniku smeta što njegova žena takođe zauzima pola bračnog kreveta, a posebno ga ljuti što hrče.

Koliko se život promijeni i koliko je neko spreman na razne kompromise pokaže se baš onda kada dvoje ljudi počnu da dijele isti stambeni prostor, ali i navike.

Nije isto biti u vezi ili živjeti zajedno…

Uzrečica koja itekako ima temelje ukorijenjene u međuljudskim odnosima, i ovaj je put pokazala svoje pravo lice.

Na društvenoj mreži Reddit muškarci su opisali što ih je najviše izbezumilo ili još uvek izbezumljuje kod žena otkad su počeli živjeti kao par.

“U braku sam godinu i po i još uvijek mi nije jasno kako sitna žena može zauzimati toliko prostora u velikom, bračnom krevetu.”

Jedan muškarac je na ovo pitanje jednostavno odgovorio: Sav!

Korisniku smeta što njegova žena takođe zauzima pola bračnog kreveta, a posebno ga ljuti što hrče, kako je napisao, kao “krdo napaljenih morževa”.

Kada je probudi da se premjesti u drugu sobu ili samo da prestane hrkati, ona se, kaže, naljuti. Ako ja hrčem i ona meni to uradi, ja sam taj koji mora ići na drugi krevet da spava.

Jedan muškarac predložio mu je da taj problem riješi tako da snimi svoju ženu kad hrče pa kad ga ona pošalje u drugu sobu da spava jer hrče, neka joj onda pokaže njen snimak. Ipak, da to nije dobra ideja upozorio je muškarac korisničkog imena neophage koji je rekao: To je način da ostaneš sam!

Nekima smetaju ostaci pudera po cijelom kupatilu, a neki se žale na dlake u kadi i umivaoniku.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender