05. 05. 2021.
Predstavljamo festivale u regionu: Z.E.T. od Šipova

Predstavljamo festivale u regionu: Z.E.T. od Šipova

Odgođen festival “Z.E.T. od Šipova”

Zbog najavljenog lošeg vremena i niske temperature odgađen je Festival Z.abave, E.kologije i T.urizma u Šipovu. Svi paketi ulaznica i dalje važe, a novi datum održavanja festivala biće objavljen sljedeće sedmice.

Festival Z.abave, E.kologije i T.urizma “Z.E.T. od Šipova” odgađa se zbog lošeg vremena, najavljene velike količine padavina i niskih temperatura koje su prognozirane baš za period od 15. do 17. jula i za lokaciju Janjskih otoka u Šipovu, saopštili su organizatori festivala. Navode i da će novi datum održavanja festivala biti objavljen iduće sedmice.

Takođe, obavještavaju sve koji su kupili karte da sve karte i svi paketi ulaznica važe i za novi termin održavanja Festivala Z.abave, E.kologije i T.urizma na Janjskim otokama u Šipovu.

Svi kupci svih paketa ulaznica za Z.E.T. od Šipova koji ipak žele da vrate novac za kupljene karte, mogu refundirati novac za ulaznicu na direktnom prodajnom mjestu na kojem su kupili karte (za one koji su ulaznice platili gotovinom). Svi kupci karata koji su ulaznice kupili putem online sistema prodaje karata u BiH www.kupikartu.ba treba da pošalju imejl sa svojim podacima na info@kupikartu.ba kako bi osigurali povrat novca za kupljenu ulaznicu.

Svi zainteresovani koji žele dodatne informacije o festivalu Z.E.T. od Šipova mogu  kontaktirati organizatore putem imejla info@zetfest.com.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender