16. 05. 2021.
Novi asfalt za dvije ulice na Starčevici

Novi asfalt za dvije ulice na Starčevici

Novi asfalt za dvije ulice na Starčevici

Novo asfaltno ruho dobiće ulice Dr Vojislava – Đede Kecmanovića i Srpskih ustanika u naselju Starčevica, a radovi su u toku.

Nenad Talić, odbornik SNSD-a, istakao je kako je rekonstrukcija Ulice dr Vojislava – Đede Kecmanovića bitna jer je to najfrekventnija i najveća saobraćajnica na Starčevici, a bila je u lošem stanju.

“U gornjem dijelu ove ulice je stanje bilo najlošije, zbog poplava šahtovi su oštećeni i dotrajali, pa smo zato prošle godine u planu zajedničke godišnje potrošnje u Skupštini usvojili da se ova ulica uradi”, kazao je on.

Dodao je da su radovi počeli početkom ove sedmice da trenutno mijenjaju i popravljaju šahtove, nakon čega će na red doći i novo asfaltiranje.

“Ovo za mještane znači mnogo, a i za one koji često prolaze ovuda, jer je ova ulica najprometnija, još uz to je i ulica kojom saobraćaju autobusi javnog gradskog prevoza”, naglasio je Talić.

U Gradskoj upravi su nam kazali kako su ovi radovi u sklopu investicionog održavanja saobraćajnica, koje je počelo 5. jula.

“Radovi obuhvataju izradu novog habajućeg sloja na saobraćajnici s pripremnim radovima, zamjenu oštećenih poklopaca šahtova, slivnih rešetki, uz skidanje starog habajućeg sloja”, naveli su iz Gradske uprave.

Dodali su da je izvođač radova “Kozaraputevi”.

(Nezavisne)
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender