06. 05. 2021.
Gradiška: Slupali kafić i devet automobila

Gradiška: Slupali kafić i devet automobila

Gradiška: Slupali kafić i devet automobila

Policija u Gradišci uhapsila je danas W.T.(29) iz Beča i A.D.(21) iz Gradiške

Kako je “Nezavisnim“ potvrđeno, oko 20 minuta poslije ponoći policija je dobila prijavu da je narušen javni red i mir u ugostiteljskom objektu u ulici Koste Lekića u Gradišci.

Dolaskom na lice mjesta, policija je zatekli W.T, koji je lišen slobode, zbog sumnje da je narušio javni red i mir galamom i lupanjem inventara u lokalu.

Samo sat vremen kasnije u Čatrnji kod Gradiške, policija je pronašla i uhapsila A.D, koji se nalazio W.T. i koji je nakon što je vlasnik pozvao policiju, izašao iz objekta, sjeo u svoj džip čiroki i krećući se u rikverc oštetio devet parkiranih vozila, stub ulične rasvjete, ogradu oko lokala i nanio tjelesne povrede četrnaestogodišnjaku iz Gradiške, te se udaljio u nepoznatom pravcu.

“O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog tužilštva Banjaluka, koji je naložio da se izvrši uviđaj i preduzmu sve potrebne mjere i radnje kako bi se utvrdilo činjenično stanje, te u skladu sa kojim će se izvršiti kvalifikacija djela. Rad po navedenom je u toku“,.saopšteno je u CЈB Banjaluka.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender