16. 05. 2021.
Pet bina za peti rođendan festivala!

Pet bina za peti rođendan festivala!

Pet bina za peti rođendan festivala!

Na Nektar FreshWave festivalu nastupiće ove godine preko 60 izvođača, na čak pet festivalskih bina! Peti rođendan najvećeg festivala elektronske muzike u BiH biće još svečaniji.

Naime, organizatori su na današnjoj konferenciji za novinare objavili da će festival biti bogatiji za još dva stejdža – arTz Cinema stage i Beach stage. Na arTz Cinema bini, posjetioci i gosti festivala svake večeri imaće priliku da odgledaju filmove, koji su na neki način povezani s muzikom.

Domaćini ove bine su članovi Udruženja arTz produkcija iz Tuzle. Beach bina biće smještena odmah pored festivalskog kampa, a ovdje će se održavati dnevne žurke i afterpartiji.

Za muziku na Beach bini pobrinuće se: A-dot, Goran Emkić, Alexander G, Filip A, Miroslav Pavlović, Danijel Dakić, Gemini DJs, Joma Maja, Nebs Jack, Mandarina, Nenad Mandić, Woodie, The Sleeper, Frenkie, Besko, Sanjin Ferušić, Ivan Zrno i Edib D.

Ulaz na Beach stage biće besplatan za sve one koji su kupili trodnevnu festivalsku ulaznicu, odnosno posjeduju narukvicu za sva tri dana. Za ostale – simbolična cijena ulaza biće 5 KM.

Takođe, biće obezbijeđen i prevoz od kampa do Kastela i nazad. Posljednja konferencija za novinare pred festival bila je odlična prilika i da se bolje upoznamo sa programom Jaggermaister Massive bine, za koju je zadužen Dejan Ilić Woodie. Banjalučka pivara je partner Nektar FreshWave festivala.

“Podržavajući ovaj festival podržavamo i urbanu kulturu i tako ukazujemo na važnost ove i sličnih manifestacija. Banjalučka pivara i na ovaj način dokazuje da je društveno odgovorna kompanija i da je Nektar poivo tamo gdje je dobra zabava. Sudeći po svemu, biće ovo sjajna zabava!”, kazala je portparolka Banjalučke pivare Milka Stanivuković.

Kompanija m:tel je od ove godine podržala Nektar FreshWave festival. “Sigurna sam da je ovo početak jednog dugačkog prijateljstva i plodne saradnje kompanije m:tel i festivala”, naglasila je portparolka kompanije m:tel Milica Stojaković. Nektar FreshWave festival biće održan od 4. do 6. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender