18. 05. 2021.
Detalji ubistva u Bijeljini

Detalji ubistva u Bijeljini

Detalji ubistva u Bijeljini

U sred bijela dana, stanovnici  ulice Hajduk Veljka u Bijeljini, svjedočili su ubistvu. 30-godišnji Siniša Glamočanin ubijen je hicem iz vatrenog oružja.

Ubica je, nezvanično, Mile Rosić koji se automobilom ubijenog odmah dao u bjekstvo. Policija je crni mercedes pronašla na obali Drine. Mještani nisu htjeli pred kamere. Ono što znaju je da ubijeni nije živio u njihovoj ulici i da ga nisu poznavali. Navodno, ubijeni Glamočanin je u pratnji još jednog lica došao u ulicu Hajduk Veljka gdje se našao sa ubicom. Nezvanično, otišli su iza jedne zgrade da razgovaraju, a onda je odjeknuo pucanj.

Ubijeni je od ranije bio poznat pravosudnim organima. 2009. godine osuđen je na devet godina zatvora zbog učešća u ubistvu policajca u Beogradu, tri godine ranije.

Glamočanin je tada kao dvadesetdvogodišnjak sa još jednim licem, takođe iz Bijeljine, iz automobila u pokretu pucao na Milana Mitrašinovića i Dragana Drčelića. Mitrašinović je izrešetan i podlegao je na licu mjesta, dok je Drčelić, teško ranjen, preminuo nekoliko sati kasnije u Urgentnom centru.

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender