17. 05. 2021.
Horoskop savjetuje: Pogledajte kada je pravo vrijeme za vaš odmor

Horoskop savjetuje: Pogledajte kada je pravo vrijeme za vaš odmor

Horoskop savjetuje: Pogledajte kada je pravo vrijeme za vaš odmor

Idealno vrijeme za vaš odmor je onaj period u godini u kojem se Venera nalazi u vašem znaku, ili kada se Sunce i Venera nalaze u vašem petom polju. Venera i peto polje u horoskopu – predstavljaju zabavljanje, opuštanje, uživanje i godišnji odmor.

Ovan

Ako ste podznak Ovan, vaše 5. polje počinje u znaku Lava što znači da vam je najidealnije vrijeme za odmor i opuštanje, onda kada Sunce uđe u znak Lava (obično 22. jul -22. avgust). Ove godine, međutim, Venera i Merkur nešto ranije ulaze u ovaj znak, pa možete na svoj idelani odmor i malo ranije, već oko 12. jula. Venera je u vašem znaku Ovna boravila u aprilu 2016.

Bik

Ako ste podznak Bik, vaše 5. polje počinje u znaku Djevice što znači da je vaše idealno vrijeme za odmor period od 22. avgusta do 22. septembra. Merkur ulazi u znak Djevice 30. jula, a Venera 5. avgusta, tako da ove godine možete krenuti i malo ranije na svoj idealni odmor. Venera je u vašem znaku Bika boravila tokom maja 2016.

Blizanac

Ako ste podznak Blizanac, vaše 5. polje počinje u znaku Vage što znači da vam je najidealnije vrijeme za odmor i opuštanje, onda kada Sunce uđe u znak Vage (22. septembar – 22. oktobar). Naravno, pošto vi ne volite klasično odmaranje, jer spadate u znak koji voli puno da se kreće, često koristite period boravka Sunca kroz znak Lava (22. jul -22. avgust). Venera je u vašem znaku Blizanaca boravila od 25. maja do 18. juna.

Rak

Ako ste podznak Rak, vaše 5. polje počinje u znaku Škorpije, što znači da vam je najidelnije vrijeme za odmor period od 22. oktobra do 22. novembra, kada Sunce tranzitira znakom Škorpije. Venera ulazi u znak Škorpije ove godine dosta ranije (24. septembar – 19. oktobar) pa možete planirati svoj idealan odmor u ovom periodu. Venera je u vašem znaku Raka boravila od 18. juna do 13. jula, što isto bio vaš dobar perod za odmor.

Lav

Ako ste podznak Lav, vaše 5. polje počinje u znaku Strelca, što znači da vam je idealno vrijeme za odmor u periodu od 22. novembra do 22. decembra. Venera ulazi u znak Strelca 19. Oktobra i ostaje do 13. novembra tako možete i u ovom periodu da planirate odmor. Venera je u vašem znaku Lava od 13. jula do 5. avgusta, tako da možete i u ovom periodu na svoj idealan odmor.

Djevica

Ako ste podznak Djevica, vaše 5. polje počinje u znaku Jarca, što znači da je vaše idealno vrijeme za odmor period od 22. decembra do 22. januara. Venera ulazi u znak Jarca 13. novembra i ostaje do 8. decembra tako da možete i u ovom periodu da planirate odmor. U vašem znaku Djevice je Venera ove godine od 6. avgusta do 31. avgusta pa možete iskoristiti i ovo vrijeme.

Vaga

Ako ste podznak Vaga, vaše 5. polje počinje u Vodoliji, što znači da vam je zimi uvijek više potreban odmor, naročito period između 22. januara i 22. februara. Ove godine će Venera ući u vaše peto polje malo ranije, još 8. decembra. U vašem znaku Vage, Venera će ove godine boraviti od 31. avgusta do 3-4. septembra pa možete u ovom periodu uživati u odmoru.

Škorpija

Ako ste podznak Škorpija, vaše 5. polje počinje u Ribama, što znači da vam je najidealnije da odmarate na kraju zime, od 22. februara do 22. marta. Venera je u vašem petom polju boravila krajem marta ove godine. U vašem znaku Škorpije, Venera će biti od 24. septembra do 19. oktobra pa možete iskoristiti ovo vrijeme za odmor i uživanja.

Strijelac

Ako ste podznak Strijelac, vaše 5. polje počinje u Ovnu što znači da je za vaš odmor idealno proleće, vreme od 22. marta do 22. aprila. Venera je ove godine bila u vašem petom polju u aprilu. U vašem znaku Strelca, Venera će boraviti od 19. oktobra do 13. novembra pa možete i u ovom periodu uživati u odmoru.

Jarac

Ako ste podznak Jarac, vaše 5. polje počinje u Biku, što znači da vam je najidelanije vreme za odmor od 22. aprila do 22. maja. Venera je u vašem petom polju boravila tokom maja. U vašem znaku će Venera biti od 13. novembra do 8. decembra, i u ovom periodu možete uživati u odmoru.

Vodolija

Ako ste podznak Vodolija, vaše 5. polje počinje u Blizancima što znači da je vaše idealno vrijeme za odmor od 22. maja do 22. juna. Venera je u vašem petom polju boravila od 25. maja do 18. juna. U vašem znaku će Venera biti ponovo od 8. decembra pa možete iskoristiti ovaj period za odmor.

Ribe

Ako ste podznak Ribe, vaše 5. polje počinje u znaku Raka što znači da je vaše idealno vrijeme za odmor period od 22. juna do 22. jula. Venera je u vašem petom polju, ove godine boravila od 18. juna do 13. jula tako da ste mogli i ranije da uživate u odmoru. U vašem znaku Riba je tokom ove godine bila krajem marta.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender