16. 05. 2021.
“Sedmica sporta i kulture” po šesti put u Kneževu

“Sedmica sporta i kulture” po šesti put u Kneževu

“Sedmica sporta i kulture” po šesti put u Kneževu

„Sedmica sporta i kulture“ koju su prvi put 2010. godine organizovali „Mladi aktivisti – Kneževo“, pokazala se kao manifestacija koja je potrebna Kneževu u ljetnom periodu, jer izmami u grad sve svoje građane, bez obzira na starosnu dob.

Zbog veoma uspješne realizacije projekta i dobrog odziva građana i velikog broj učesnika, MAK je pet godina organizovao „Sedmicu sporta i kulture” a ove godine je organizuju po šesti put, u periodu od 25.07. do 31.07.2016. godine.

U nastavku pročitajte šta nas sve očekuje tokom “Sedmice”.

25.07. Ponedeljak – Otvaranje manifestacije
Ulična trka po kategorijama: dječaci i djevojčice mlađi od 15 godina i stariji od 15 godina. Nagrade za sve kategorije su 100 KM za osvojeno prvo mjesto, a diplome za drugo i treće mjesto. Ulična trka počinje u 20 časova, prijave počinju sat vremena ranije, a mjesto okupljanja je kod kino sale.
Veče muzike na igralištu OŠ „Dositej Obradović“ sa početkom u 21 čas.

26.07. Utorak
Edukativne prezentacije „Nasilje nije zabavno“ biće održane u kino sali sa početkom u 17 časova, ulaz slobodan za sve građane.
Prikazivanje filma “Reaguj ljudski” koji su u Kneževu snimili članovi Budi muško kluba Kneževo i članovi MAK-a, na igralištu OŠ „Dositej Obradović“ sa početkom u 21 čas.

27.07. Srijeda
Turnir u odbojci „Serviraj ljudski“ će se održati na igralištu OŠ „Dositej Obradović“ sa početkom u 16 časova. Ekipe su 4+1 i mogu biti miješane. Prijave se primaju do početka turnira. Uplate po ekipi su 20 KM. Fond nagrada je 300 KM + uplate, od kojih 70% dobija prvo mjesto a 30% drugo mjesto.

28.07. Četvrtak
Pozorišna predstava „Malo morgen“ će se održati u kino sali sa početkom u 21 čas. Predstava “MALO MORGEN” je (malo)komedija, preciznije žanrovski spada u tragikomediju, a radi se o uobičajenoj priči tako čestoj na našem podneblju, smještenu u malu državu Bosnu u jedan mali grad u toj državi u kojoj, naizgled mali ljudi, sanjaju velike snove…ali kod nas je sve…Malo Morgen!!! Predstavu izvode Milana Domuzin, Mirko Komljenović i Sanela Kasalović. Ulaz za sve posjetioce je besplatan.

29.07. Petak
Turnir u basketu „Reaguj ljudski“ će se održati na igralištu OŠ „Dositej Obradović“ sa početkom u 16 časova. Ekipe su 3+1 i mogu biti miješane. Prijave se primaju do početka turnira. Uplate po ekipi su 20 KM. Fond nagrada je 300 KM + uplate, od kojih 70% dobija prvo mjesto a 30% drugo mjesto.

30.07. Subota
Kreativna radionica „Kneževo u bojama“ i igre bez granica za naše mališane do 10 godina će se održati na igralištu OŠ „Dositej Obradović“ sa početkom u 16 časova. Za one najvrednije i najkreativnije su spremne nagrade.

31.07. Nedjelja
Turnir u fudbalu „Dječacima nasilje nije zabavno“ će se održati na igralištu OŠ „Dositej Obradović“ sa početkom u 16 časova. Igra se 5+1, 2 poluvremena po 10 minuta, a ekipe mogu imati do 10 igrača. Turnir je organizovan u starosnim kategorijama: dječaci do petog razreda i dječaci od šestog do devetog razreda. Prijave se primaju do početka turnira i nema uplata. Nagrade za osvojena prva mjesta su po 100 KM i pehar.

31.07. Nedjelja – Zatvaranje manifestacije
Zatvaranje manifestacije i dodjela nagrada, diploma i pehara će se održati na igralištu OŠ „Dositej Obradović“ sa početkom u 21 čas, a na kraju vas očekuje koncert iznenađenja.

25.07. – 31.07. Izložba fotografija „Kneževo kroz objektiv“ će biti pokretna, i moći ćete je vidjeti na raznim lokacijama u gradu, svih sedam dana. Publika odlučuje koje su to fotografije najljepše i bira 5 fotografija od kojih će se izraditi razglednice.

(knezevo.info)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender