15. 05. 2021.
Da li je vrijeme da postanete bloger?

Da li je vrijeme da postanete bloger?

Da li je vrijeme da postanete bloger?

Ukoliko volite da pišete i dijelite svoja razmišljanja, znanja ili emocije na taj način, možda je krajnje vrijeme da svoje stavove podijelite sa svijetom u vidu bloga.

Ovaj sve popularniji format pisanja dobija sve više pristalica. Sve je više ljudi koji čitaju blogove tražeći neka saznanja i onih koji dijele informacije upravo ovim putem.

Dodatni motiv za blogovanje može vam svakako biti i aktuelni konkurs kompanije m:tel namijenjen upravo ovoj formi pisanja. Ukoliko vam odgovaraju teme iz svijeta tehnologije, društvene odgovornosti ili kulture, obrazovanja, sporta i ekologije, svakako potražite konkurs na adresi blog.mtel.ba.

Konkurs je otvoren do ponoći do 31. avgusta 2016. godine. Autori se mogu prijaviti samo sa jednim blogom i jednim tekstom napisanim na jednom od tri službena jezika u BiH, a njegova dužina nije ograničena.

Cilj ovog konkursa je da se ojača i omasovi blogerska scena u BiH, a m:tel je za učestvovanje u ovom konkursu ponudio vrijedne nagrade najboljima, u vidu prilike da ostvare saradnju sa kompanijom m:tel u periodu od godinu dana, što podrazumijeva novčanu naknadu od 3.000 KM za osvojeno prvo mjesto, 2.000 KM za drugo mjesto, te 1.000 KM za osvojeno treće mjesto na konkursu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender