24. 10. 2020.
Osamdesetogodišnja baka zavodila, opijala pa pljačkala udvarače

Osamdesetogodišnja baka zavodila, opijala pa pljačkala udvarače

Osamdesetogodišnja baka zavodila, opijala pa pljačkala udvarače

Poljska policija prekinula je „karijeru“ verovatno najstarije fatalne ljubavnice, osamdesetogodišnje bakice koja je više od pola godine zavodila, zatim opijala i pljačkala zaljubljene muškarce širom Poljske, a sada čeka na suđenje u istražnom zatvoru dok joj preti kazna od 12 godina zatvora.

Janjina M. svoje žrtve tražila je od 2015. godine u oglasima sa bračnim ponudama i na sajtovima za upoznavanje, a kada bi uspela da zavede starije Poljake, dolazila bi na romantičnu večeru kod njih kući, ubacivala drogu u jelo ili piće i nestajala sa novcem i dragocenostima, a sa ojađenim udvaračem prekidala svaki kontakt.

“Prikupljeni dokazi pokazuju da je pokradenom muškarcu sipala uspavljujuće sredstvo u jelo. Kada je izgubio svest, opljačkala mu je stan i ukrala predmete u vrednosti oko 2.000 evra“, ističe portparol tužilaštva u Tarnovu na jugu Poljske, Arkadijuš Bara.

Policijska potraga duga pola godine za fatalnom osamdesetogodišnjom ljubavnicom počela je zahvaljujući istrazi tog slučaja 78-godišnjeg Poljaka koji je podlegao čarima Janjine M. i još jednog kada je drugi Poljak ostao bez 1.000 evra.

Bakica zavodnica i pljačkašica priznala je da je bila na ljubavnim večerama kod pokradenih Poljaka, ali kategorično poriče da ima bilo kakve veze sa krađom.

Zato što nema stalno prebivalište i pošto je i ranije osuđivana za provale i prevare, Janjina M. čeka na suđenje u zatvoru i preti joj 12 godina zatvora.

(RTS)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender