07. 07. 2020.
Solarni sistem za svako domaćinstvo

Solarni sistem za svako domaćinstvo

Solarni sistem za svako domaćinstvo

Ako već duže vreme razmišljate o korišćenju solarne energije u svom domaćinstvu, ali tragate za izuzetno jednostavnim sistemom koji ne zahtjeva velike radove, troškove i brojne radnike, Smartflower POP idealno je rješenje za vas.

Solarni sistem “Smartflower POP” osmišljen je kao najjednostavniji sistem za korišćenje solarne energije u domaćinstvu jer ne zahtjeva instaliranje solarnih panela, a dovodi solarnu energiju u vaš dom na veoma jednostavan način.

U pitanju je sistem koji funkcioniše po principu “sve u jednom” (all in one), generiše u prosjeku oko 4,000 kWh energije godišnje, što je, poređenja radi, potreba jednog prosječnog domaćinstva u centralnoj Evropi. To znači da ovaj sistem proizvodi dovoljno energije za cijelo domaćinstvo.

smartflower-pop-002

Sistem koristi praćenje Sunca po dvije ose kako bi prikupljao energiju tokom cijelog dana, a noću se automatski sklapa i ponovo rasklapa ujutru. Isporučuje kao kompletan sistem i pušta se u rad za samo sat vremena, što ga čini najbržim sistemom za solarnu energiju u domaćinstvu.

Ovaj sistem nagrađen je zbog svoje inovativnosti prestižnim “Red Dot Award” priznanjem za 2016. godinu za napredni inženjering, lijepu estetiku i inspirisanje ljudi da žive na održiv način. Više detalja o sistemu možete pronaći na zvaničnom sajtu proizvoda Smartflower POP.

U video zapisu koji slijedi pogledajte kako izgleda montaža i kako Smartflower POP funkcioniše u praksi.

(kucastil.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender