22. 10. 2020.
Beba rođena u avionu dobila doživotno besplatne avio-karte

Beba rođena u avionu dobila doživotno besplatne avio-karte

Potukle se stjuardese, avion morao da skrene s putanje

Na letu 2598 Delta erlajnsa koji je putovao od Los Anđelesa do Mineapolisa došlo je do tuče između stjuardesa. Let je zbog toga morao da skrene sa putanje, pa su problematične stjuardese izbačene iz aviona u Solt Lejk Sitiju.

Avion koji je leteo za Mineapolis morao je prinudno da se prizemlji u Solt Lejk Sitiju kako bi dve stjuardese koje su se potukle bile izbačene iz njega.

 U Solt Lejk Sitiju se zadržao 80 minuta dok zamena za stjuardese nije pronađena, a u Mineapolis je stigao sa 75 minuta zakašnjenja.

Do svađe je došlo 40 minuta od poletanja 22. januara. Njih dve su se sukobile oko raspodele posla, što je preraslo u tuču na 11.000 metara visine.

Treća stjuardesa, koja je pokušala d aih razdvoji, udarena je u lice.

Kada je kapetan čuo za tuču, tražio je da se avion prizemlji, pa se boing 757 spustio u Solt Lejk Siti. Putnici tvrde da su tri stjuardese izbačene iz aviona zbog “nedoličnog ponašanja”, a Delta erlajns se kasnije izvinila putnicima zbog kašnjenja.

– Neki od članova našeg tima nisu se poneli baš najbolje. Od svih u našem timu očekujemo učtivost i profesionalnost u svim situacijama, a ono čemu ste vi svedočili bilo je daleko od toga. Žao nam je što danas nismo uspeli da ispunimo obećanja svog brenda – piše u zvaničnom izvinjenju.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender