28. 10. 2020.
Titula “Miss earth BiH” u rukama Banjalučanke

Titula “Miss earth BiH” u rukama Banjalučanke

Titula “Miss earth BiH” u rukama Banjalučanke

Devojke iz Banjaluke još jednom su opravdale epitet “najlepših”. U prilog tome govori podatak da je upravo Ivana Perišić iz Banjaluke ponela titulu “Miss earth BiH”.

Presudni su bili lepota, talenat i stav, a Ivana je na finalnoj večeri održanoj u četvrtak uveče u studiju “My face” u Sarajevu, pokazala da poseduje svo troje.

 Oduševila je žiri, zahvaljujući čemu je i proglašena najlepšom, mada na sve ono što ova mlada studentica banjalučkog Medicinskog fakulteta poseduje nisu ostali ravnodušni ni prisutni.

Pobednici takmičenja u lepoti krunu je predala prošlogodišnja “Miss earth BiH”, Adna Obradović.

– Pre godinu dana postala sam “Miss earth BiH”. Godina dana sa ovom titulom bila je jedno neverovatno i predivno iskustvo u mom zivotu.

Velika mi je čast što sam imala priliku predstavljati Bosnu i Hercegovinu na svetskom takmičenju jednog od najprestižnijih izbora lepote u svetu.

Veliko hvala direkciji izbora “Miss earth BiH” na ovoj prilici. Puno sreće želim svim našim lepim finalisticama. Jedva čekam da vidim koja će od njih postati “Miss earth BiH 2016”, a ja ću uvek biti vaša “Miss earth BiH 2015” – objavila je Adna ranije na svom Fejsbuk profilu.

Naime, nakon nekoliko održanih predizbora po gradovima BiH u finalnoj večeri u Sarajevu se u četvrtak uveče našlo 16 djevojaka koje su se borile za titulu najlepše.

Finalistice su nekoliko puta prošetale pistom. Nosile su večernje toalete, kupaće kostime, odeću za dnevnu varijantu…

(Blic)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender