31. 10. 2020.
Banjaluka: Sekcija udaraljki vrši upis novih članova

Banjaluka: Sekcija udaraljki vrši upis novih članova

Banjaluka: Sekcija udaraljki vrši upis novih članova

Nakon uspješnih radionica udaraljki na ovogodišnjem Demofestu i Mjesecu kreativnog rada i razvoja mladih “Kreatovnom avgustu” Sekcija udaraljki se oprašta od ljeta i svoja vrata otvara novom jesenjem upisu.

Ukoliko ste zainteresovani za ritam i bubnjanje, želite naučiti ili usavršiti svoje znanje na udaraljkama i primjeniti ga u različitim muzičkim pravcima, evo vaše prilike.

Iskušajte se u ritmu i bubnjanju, ovladajte osnovnim tehnikama sviranja udaraljki iz različitih krajeva svijeta. Upis je u toku, a prijaviti se možete najkasnije do 6.10. kada Sekcija počinje sa radom.

Način na koji se možete prijaviti je putem našeg Fejsbuk profila ili stranice, u prostorijama OC ZDS-a ili na broj telefona 051/465-590, tako što ćete ostaviti vaše ime i prezime i broj telefona. A ukoliko ste zainteresovani za probni čas, posjetite nas svakog četvrtka i svake nedelje od 17h u prostorijama omladinskog centra “Zdravo da ste”.

Prije samog upisa sekcija udaraljki u sklopu Kulturijade i Međunarodne sedmice djeteta organizuje radionicu udaraljki za uzraste od 10 do 18 godina u prostorijama plesnog kluba BLOK na adresi Save Kovačevića 29 – 3.10 u 18 časova, navode iz ovog Centra.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender