20. 10. 2020.
Kako da je nagovorite da obuče seksi veš?

Kako da je nagovorite da obuče seksi veš?

Kako da je nagovorite da obuče seksi veš?

Gotovo da nema muškarca koji ne voli da vidi ženu u seksi vešu, ali na njihovu žalost, pripadnice nježnijeg pola ne gaje ista osjećanja prema takvim komadima odjeće.

Gotovo da nema muškarca koji ne voli da vidi ženu u seksi vešu, ali na njihovu žalost, pripadnice nježnijeg pola ne gaje ista osjećanja prema takvim komadima odjeće. Jer, ma kako lijepo izgledao na njima, izazovan veš može da bude itekako neudoban. Osim toga, mnoge dame se ne osjećaju dobro u svom tijelu, a izazovne gaćice, korseti, brushalteri skreću pažnju na kritične dijelove. Ali, uz malo šarma i umjeća, možete da nagovorite svoju dragu da češće oblači čipku, tange, haltere.

Zaboravite na poklon iznenađenja, što većina muškaraca radi. Ako ona nije fan seksi veša, sigurno će i vaš dar ubaciti u zadnji dio ormara dok sasvim ne zaboravi na njega. Međutim, pažljivo isplanirano popodne sa ciljem da je opustite, može uroditi plodom.

Odvedite je na ručak ili sladoled, priredite joj masažu, prošetajte i “slučajno” svratite do butika. Kad je opuštena, prije će biti spremna da proba nešto u čemu se inače ne osjeća ugodno. A kad to uradi, ne štedite komplimente. I nadajte se kupovini, a zatim i kućnoj probi, na vaše zadovoljstvo.

(novosti.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender