28. 10. 2020.
Šeldon iz “Štrebera” najplaćeniji TV glumac

Šeldon iz “Štrebera” najplaćeniji TV glumac

Šeldon iz “Štrebera” najplaćeniji TV glumac

Četiri glavna glumca iz popularne serije “Štreberi” (The Big Bang Theory) nalaze se na vrhu liste najplaćenijih glumaca na televiziji u 2016.

Džim Parsons koji igra Šeldona, na prvom je mjestu već drugu godinu zaredom, a procijenjuje se da je tokom prošle godine inkasirao 25,5 miliona dolara od svoje uloge.

Njegove kolege Džoni Galeki (Lenard), Sajmon Helberg (Hauard) i Najar Kunal (Radž), su na drugom, trećem i četvrtom mjestu.

sofia-vergaraKada je riječ o glumicama, na vrhu liste je Sofija Vergara koja je prošle godine zaradila 43 miliona dolara zahvaljujući raznim ulogama. Na drugom mjestu nalazi se zvijezda serije “Teorija velikog praska” Kejli Kuoko (30) sa zaradom od 24,5 miliona dolara. Kejli zarađuje milion dolara po epizodi serije.

Na trećem mjestu je komičarka, glumica i autorka serije “The Mindy Project” Mindi Kaling (37) sa 15 miliona dolara. Mindi se prošle godine nalazila na osmom mjestu.

Među prvih 15 nalaze se i Elen Pomeo (4.), Mariška Hargitej (5.), Keri Vošington (6.), Džulija Luis-Drajfus (14.) i Zoi Dešanel (15.)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender