27. 10. 2020.
Razvode se Anđelina Džoli i Bred Pit

Razvode se Anđelina Džoli i Bred Pit

Breda snimili kako ide u hotelsku sobu s Jennifer?!

Jennifer Aniston potajno se susrela s bivšim suprugom Bradom Pittom u hotelu u New Yorku samo nekoliko sedmica prije nego li je Angelina Jolie odlučila okončati njihov brak, piše RadarOnline.com.

Sastanak između bivših supružnika uhvaćen je nadzornim kamerama Gansevoort hotela dok su išli prema privatnoj sobi. Priča se da je 52-godišnjak bivšoj ispričao o poteškoćama u odnosu s Angelinom i pokušao joj se iskupiti nakon što ju je okrutno ostavio 2005. godine.

Naime, holivudski zlatni par Jen i Brad bili su u braku pet godina prije nego li su naglo prekinuli. Jennifer, koja je sada sretno udata za Justina Therouxa, ostala je slomljenog srca kada se glumac ubrzo nakon prekida spetljao s Angelinom.

Angelina je prošle sedmice šokirala javnost ispunivši papire za razvod od Brad Pitta, a u dokumentima koje je predala sudu zatražila je skrbništvo nad njihovo šestero djece.

Jenniferin suprug Theroux, kao i njena najbolja prijateljica Courteney Cox stali su u obranu Aniston i kazali kako ona nema ama baš ništa s njihovim prekidom.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender