25. 10. 2020.
Da li je seks za vrijeme menstruacije dobra ideja?

Da li je seks za vrijeme menstruacije dobra ideja?

Koja tri horoskopska znaka ćete najlakše odvući u krevet

To ne znači da su lakog morala…

Zvijezde vam otkrivaju za koje horoskopske znake treba da uložite najmanje truda da biste ih odvukli u krevet.

Ovan

Kada se radi o udvaranju, kod Ovnova prolazi agresivnost i direktnost. Nemojte da ga pitate za dozvolu da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje.

Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele da čuju da su najprivlačnije osobe na planeti. Ali slobodno možete da mu se suprotstavite. Njima su rasprave kao afrodizijak.

Lav

Lavovi vole da budu vođe i ukoliko imaju šansu da vas orgazmom odvedu do zvijezda, lako ćete ih na to nagovoriti. Vole da flertuju, da budu u centru pažnje. Ako želite da osvojite Lava, potpuno se koncentrišite na njega.

Pohvalite njegovu odjevnu kombinaciju ili bilo šta drugo. Ponašajte se kao da je najbolji u svemu i svuda. Kada prigušite svjetlost, provucite mu prste kroz kosu i dobićete veliki plus. Šapućite mu riječi hvale tokom predigre. Tako ćete sebi obezbijediti savršeni seks.

Vodolija

Vodolije su velike flegme… Njih je čak i lako odvesti u krevet baš zato što im je svejedno da li će imati seks ili neće.

Recite mu da radite istraživanje na temu seksa za kliniku i da vam treba pomoć u eksperimentisanju. Čak i ako se nasmije, bar će vas smatrati originalnim. Što ste nekonvencionalniji, sve ste privlačniji Vodoliji.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender