22. 10. 2020.
Na ovim izborima možete glasati i za jednog Lopova

Na ovim izborima možete glasati i za jednog Lopova

Na ovim izborima možete glasati i za jednog Lopova

Na listama za predstojeće oktobarske lokalne izbore u BiH naći će se mnogobrojni zanimljivi nadimci po kojima su političari poznati u svojim lokalnim zajednicama.

Jedan od njih je zasigurno i SDS-ovac Bogdan Đukić Lopov iz Teslića kojem je ovo prva kandidatura na nekim izborima. U razgovoru za klix.ba, Đukić je otkrio otkud mu ovakav, u najmanju ruku, “sumnjiv” nadimak.

“Dobio sam ga od starijeg brata dok smo još bili djeca. On nema nikakve veze sa bilo kakvim sumnjivim radnjama ili lopovlukom”, kaže Đukić.

Ovaj političar Srpske demokratske stranke kaže kako ga u njegovom gradu svi poznaju po ovom nadimku.

“Kada mi se kćerka upisivala u srednju školu u Tesliću pitali su je čija je, jer im u tom trenutku moje ime nije predstavljalo ništa. Tek nakon što je rekla moj nadimak, sve im je bilo jasno”, navodi Đukić, koji se trenutno nalazi u Crnoj Gori na odmoru.

On kaže da ga nije stid zbog nadimka i da ga sa ponosom nosi.

“Ne vjerujem da će mi štetiti na izborima, jer u Tesliću svi znaju, ko sam, šta sam radio i šta radim”, tvrdi Đukić.

Trenutno radi u tesličkoj bolnici kao medicinar, a u lokalnom fudbalskom klubu kao fizioterapeut. Od izbora, kaže, ne očekuje mnogo, ali vrijedi pokušati. Simpatizeri SDS-a Đokića na listi za opštinski odbor mogu pronaći pod rednim brojem 28.

(Kliks)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender