22. 10. 2020.
Radoznale žene su najbolje ljubavnice

Radoznale žene su najbolje ljubavnice

Radoznale žene su najbolje ljubavnice

 

Kada upoznate djevojku koja vam se dopada, ne obraćajte pažnju samo na njen dekolte, zadnjicu, duge noge i tanak struk. Umjesto fizičkih atributa, tražite znake radoznalosti jer upravo ova osobina ukazuje da ćete biti zadovoljni seksualnim životom.

To su utvrdili naučnici sa Univerziteta u Floridi. U ispitivanju je učestvovalo 278 tek vjenčanih parova, koji su tokom dvije nedelje vodili dnevnik učestalosti i kvaliteta seksa. Takođe, urađen im je i psihološki profil, koji je mjerio savjesnost, spremnost za saradnju, otvorenost za nova iskustva, neurotičnost i društvenost.

Parovi su u prosjeku vodili ljubav tri do četiri puta u periodu od dvije nedjelje. Učestalost intimnih odnosa je zavisila od ličnosti žene, a crte koje obećavaju najbolji seks su radoznalost, spremnost za saradnju i otvorenost za nova iskustva. Zanimljivo je da karakter muškarca nema presudan uticaj na kvalitet i kvantitet seksualnih odnosa. Ovo istraživanje potvrđuje prethodna po kojima jači pol, uprkos izuzecima, češće želi seks od dama.

(novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender