25. 10. 2020.
Tuzla: Pijane djevojke napale službenike na aerodromu

Tuzla: Pijane djevojke napale službenike na aerodromu

Tuzla: Pijane djevojke napale službenike na aerodromu

Državljanke Švajcarske D. B. (39) i N. J. B. (31) uhapšene su na tuzlanskom aerodromu nakon što su pijane napale službenike aerodroma, a potom i službenicu Granične policije BiH.

Kako saznaje SrpskaCafe radi se o Dijani Bogdanović (39) i Nadji Joeunifer Barriga (31) koje su letom iz Bazela došle u BiH.

Iz Granične policije BiH saopšteno je da se napad dogodio 1. oktobra ove godine nakon što je državljankama Švajcarske D. B. i N. J. B. odbijen uzalazak u BiH zbog prijetnje sigurnosti, javnom poretku i redu i miru.

– Djevojke su smještene u prostorije za boravak putnika kojima nije dozvoljen ulazak u BiH, gdje su razvalile vrata i nasrnule na dvojicu pripadnika Službe bezbjednosti aerodroma u Tuzli. Nakon toga su privedene u prostorije Granične policije gdje su nasrnule i na policijsku slubenicu GP-a – saopštila je Granična policija BiH.

U saopštenju se navodi da su djevojke po nalogu Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona u alkoholizovanom stanju predate pripadnicima Policije uprave Živinice koji su ih lišili slobode zbog sumnje da su počinile krivična djela oštećenje tuđe stvari i napad na službeno lice u vršenju poslova bezbjednosti.

(Srpska cafe)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender