16. 01. 2022.
Banja Luka: U Skupštini grada tri Talića

Banja Luka: U Skupštini grada tri Talića

Banja Luka: U Skupštini grada tri Talića

Rezultati lokalnih izbora u Banjaluci su uglavnom poznati, pa se zna i sastav Skupštine Grada. Među 31 odbornikom novog saziva biće i trojica Talića: Zoran, Dragan i Nenad.

Talići će biti u različitim taborima. Zoran i Dragan, inače rođaci, nosioci su lista opozicionih stranaka, Ivanićevog PDP i Čavićevog NDP, dok je Nenad Talić odbornik Dodikovog SNSD.

Nenad je i u prošlom sazivu pola mandata bio u Skupštini Grada, a za novi mandat se izborio osvojivši respektabilnih 3.300 ličnih glasova.

I Zoran Talić je u prošlom mandatu bio odbornik i važio je za lidera opozicije.

– Dragana poznajem od djetinjstva, a Nenada sam upoznao prije dvije godine kada je došao u Skupštinu i u korektnim smo odnosima. Nadam se da ćemo, iako zastupamo različite ideje, sva trojica sarađivati u interesu građana Banjaluke – kaže Zoran Talić.

Nenad Talić je zaposlen u Dječjem domu “Rada Vranješević”, kao pedagog vaspitač, Zoran ima privatnu konsalting agenciju, koja se bavi investicijama i često radi međunarodne projekte. Dragan Talić (NDP) je ratni drug Dragana Čavića i u ratu je bio komandant vojne policije. Danas je direktor preduzeća za zaštitu i obezbjeđenje „Sektor Sekjuriti“.

(blic.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender