26. 10. 2020.
Grujičić: Neće me zastrašiti

Grujičić: Neće me zastrašiti

Grujičić: Neće me zastrašiti

Kandidat srpskih stranaka za načelnika opštine Srebrenica Mladen Grujičić rekao je Srni da su prijeteće SMS poruke koje su mu upućene vrsta pritiska da bi ga zastrašili da odustane od kandidature za načelnika opštine, što je neprihvatljivo jer on ne zastupa samo sebe nego srpski narod.

Grujičić je rekao da ranije nikada nije dobijao prijetnje, te da je prijavio ovaj slučaj Policijskoj stanici u Srebrenici i da su inspektori identifikovali osobu sa čijeg je telefonskog broja upućena prijetnja.

“Prijavio sam ovaj slučaj policiji i rečeno mi je da ću imati adekvatnu zaštitu. Imam povjerenje u organe bezbjednosti Republike Srpske i nadam se da će svi koji se koriste prijetnjama i ucjenama biti otkriveni i sankcionisani jer je neprihvatljivo da se nekome prijeti zato što se kandidovao da na demokratskim izborima bude biran na određenu dužnost”, rekao je Grujičić.

Grujičić je istakao da shvata mržnju koja je ispoljena u prijetećoj poruci i takve pokušaje pojedinaca i određenih ostrašćenih krugova da ne biraju načine da spriječe njegov izbor za načelnika opštine, ali da je on prihvatio kandidaturu i da dostojanstveno čeka izborne rezultate, očekujući da će biti novi načelnik opštine u kojoj je rođen i živi sa porodicom.

On je istakao da ga prijetnje neće zastrašiti, da vjeruje da će policija profesionalno obaviti svoj posao i da će prestati pokušaji prijetnji i zastrašivanja.

Na privatni telefon zajedničkog kandidata srpskih stranaka za načelnika srebreničke opštine Mladena Grujičića sinoć u 20.10 časova stigla je nova prijeteća SMS poruka u kojoj se prijeti njegovoj porodici klanjem ukoliko se ne isele iz ove opštine.

Poruka je vulgarnog i prijetećeg karaktera, sa psovkama i prijetnjom smaknućem njemu i porodici.

Prva upozoravajuća, odnosno prijeteća SMS poruka sa zaštićenog telefonskog broja stigla je juče na telefon Mladenove supruge Zorice što su Grujičići, takođe, prijavili policiji.

U jučerašnjoj poruci stoji: “Pratićemo i tebe i muža od danas još. Imate pozdrav oboje. Pamet u glavu”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender