20. 10. 2020.
Banjalučanin se zapalio i objesio!

Banjalučanin se zapalio i objesio!

Banjalučanin se zapalio i objesio!

Tijelo starijeg muškarca pronađeno je u utorak u blizini Žutih zgrada u banjalučkom naselju Petrićevac. Nezvanično, u policiji pretpostavljaju da je reč o Simi Trbojeviću (83), čiji je nestanak prijavljen policiji u ponedjeljak u 20.30.

Prema podacima iz policije, telo je pronađeno u obližnjoj šumici i prvi rezultati istrage ukazuju da je nesrećni čovek izvršio samoubistvo.

Na licu mjestu se saznaje kako se starac objesio o drvo, a da se prije toga polio benzinom i zapalio. Upravo zbog toga istražioci ne žele ništa da prejudiciraju i zaključuju istragu, dok detaljno ne pretraže čitav teren.

– Pored tela je pronađena stolica sa koje je Trbojević najvjerovatnije skočio kad se objesio, ali paljenje tijela još ne možemo da objasnimo. Za stolicu je utvrđeno da potiče iz Trbojevićevog stana, a drugi detalji se i dalje istražuju. Telo će biti prevezeno na obdukciju, kako bi se utvrdilo šta je tačan uzrok smrti – rekao je izvor blizak istrazi.

Porodica Sime Trbojevića prijavila je nestanak policiji u ponedeljak oko 20.30, jer se Simo nije cijeli dan vratio kući. Porodica je utvrdila da je Simo tog kobnog jutra kupio novine, koje je donio u stan, i poslije 10 časova mu se izgubio svaki trag.

Prema riječima komšija, Simo je bio dobro situiran, imao lijepu penziju i živio u istoj zgradi gdje mu stan ima i sin sa porodicom.

– Ništa nije ukazivalo da bi se moglo desiti nešto ovako strašno – kažu komšije.

(Novosti.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender