26. 10. 2020.
Jedini razlog zašto se on nikada neće zaljubiti u vas

Jedini razlog zašto se on nikada neće zaljubiti u vas

Jedini razlog zašto se on nikada neće zaljubiti u vas

Da li ste ikada pokušali da razumijete zašto se određeni muškarci do srži zaljube u žene koje naizgled nisu najbolji izbori za njih, a ne, na primjer, u vas?

Tajna je u osjećanjima koja ona budi u njemu!

Muškarac ne odlučuje da bude sa određenom ženom jer želi vezu i pravu ljubav u životu. On ne odlučuje da bude sa njom jer je ona jako dobra i čini toliko toga lijepog za njega. Ne radi se o logici već jednostavno o neobjašnjivim osjećanjima koja ona budi u njemu i koja razlikuju fizičku atraktivnost od emocionalne konekcije. Osjećanja imaju svoju logiku koja nema veze sa tim šta ima smisla ili je fer. Što prije prihvatite ovu istinu o muškarcima, sve će biti mnogo lakše u vašem ljubavnom životu.

Stoga, odgovor zbog čega se nikada nije zaljubio u vas glasi: Niste emocionalno atraktivni.

Ono što muškarac osjeća kao rezultat iskustva koje ima s vama čini da vas vidi kao ženu sa kojom apsolutno želi da se zbliži.

Pitate se šta može da podstakne razvoj takve vrste emocionalne atrakcije prema vama? To je sjaj žene koja ima kontrolu nad sobom.

Žena koja može da komunicira s muškarcem na dubljem nivou, tako da je svjesna i u potpunoj kontroli nad tim iskustvom učiniće da muškarac osjeća intenzivniju privlačnost na istom emocionalnom nivou.

U pitanju je žena koja ne dozvoljava sebi da njene svakodnevne emocije zavise od ponašanja jednog muškarca. Ukoliko se planovi poremete, ona će jednostavno to prihvatiti ili mu dati do znanja da tako nešto nije za nju. Ponajviše od svega, sposobna je da razgovara o svojim osećanjima na smiren način.

To šalje muškarcima jasnu poruku: ona kontroliše svoju sreću.

Kada muškarac shvati da ga ne činite odgovornim za sopstvenu sreću, to mu predstavlja veliko zadovoljstvo. Tada može da se opusti jer shvata da ste s njim jer to jednostavno želite, a ne zato što vam je potreban. A to je jedan od najatraktivnijih kvaliteta svake žene.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender