23. 10. 2020.
Jezivi klovnovi tumaraju po SAD, plaše ljude a neki i dobiju batine (VIDEO)

Jezivi klovnovi tumaraju po SAD, plaše ljude a neki i dobiju batine (VIDEO)

Jezivi klovnovi tumaraju po SAD, plaše ljude a neki i dobiju batine (VIDEO)

Bizarna “moda” u SAD – pojedini se oblače kao zastrašujući klovnovi i plaše ljude. Sad preplašeni hoće da pucaju u njih! Ista ideja se proširila i u Veliku Britaniju.
Sve je počelo kao šala, ali se onda ta “šala” raširila po raznim državama SAD. “Epidemija” jezivih klovnova zahvatila je gotovo sve dijelove Amerike, ali i Velike Britanije.

Pojedinci obučeni u kostime strašnih klovnova, poput onih iz filmova strave i užasa, tumaraju po gradovima, manjim mjestima, školama, šumama i plaše svakog na koga naiđu. Ali, nije samo ideja da se plaše ljudi već tu ima i ozbiljnijih krivičnih dijela, poput elemenata pedofolije (namamljivanja djece u šumu), seksualnog zlostavljanja…

Može vam se dogoditi da idete kolima, a nasred puta stoji klovn.


Bilo je čak i izvještaja da su pojedini “klovnovi” napadali ljude, a čitav slučaj je došao i do Bijele kuće, čiji je predstavnik rekao da lokalne vlasti treba ozbiljnije da se pozabave tim problemom.

Gotovo da nema kraja Amerike u kojoj se nisu pojavljivali “jezivi klovnovi” kako su ih opisivali oni koji su pozivali policiju u pomoć. Najdrastičniji slučaj dogodio se u Pensilvaniji gde je 16-godišnjak izboden na smrt jer je nosio masku klovna.

U Tenesiju je registrovana pljačka banke, a pljačkaši su bili… pogađate, klovnovi.

Mnogima su preko glave ove bolesne šale i ozbiljne prijetnje, a policija se sada suočava sa novim problemom – ima onih koji bi da se sa “klovnovima” obračujaju upotrebom vatrenog oružja. Naravno, nisu svi klovnovi opasni, ali je ljudima dozlogrdilo i sada se organizuju protiv njih.

Cijela ova ideja raširila se i “preko bare”, u Veliku Britaniju gde je zabilježeno zastrašivanje djece školskog uzrasta u Njukaslu, Edinburgu…

POGLEDAJTE KOMPILACIJU SNIMAKA

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender