24. 10. 2020.
Banski dvor

Banja Luka: Poziv omladiskim organizacijama da dostave programe rada

Odjeljenje za društvene djelatnosti Grada Banja Luka uputilo je poziv svim omladinskim organizacijama, organizacijama za mlade, kao i Savjetu omladinskih organizacija, koji su upisani u Omladinski registar Grada Banja Luka – da dostave svoje programe rada za narednu godinu odnosno izvještaje o realizovanim aktivnostima u 2016. godini.

U skladu sa Zakonom o omladinskom organizovanju, obavezni su da dostave program rada za 2017. godinu do 1. novembra 2016. godine, a izvještaje o realizovanim aktivnostima u 2016. godini (narativni i finansijski) usvojene na Skupštini organizacije, kao najvišem organu upravljanja, do 23. decembra 2016. godine.

Na ovoj internet stranici (Rubrika: Život u BL/Mladi) organizacije koje su upisane u omladinski registar Grada Banja Luka mogu da preuzmu obrazac koji bi trebalo da popune i dostave ako realizuju projekat koji traje u kontinuitetu preko deset godina, kako bi se isti razmotrio, te eventualno predložio za sufinansiranje u okviru  Akcionog plana za naredbu godinu.

Nakon usvajanja budžeta Grada za 2017. godinu, te u skladu sa Akcionim planom za 2017. godinu organizacije će moći da se obrate za sredstva putem zahtjeva (propisanih obrazaca), na osnovu važećih pravilnika.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender