25. 10. 2020.
Banjaluka: Poništeno imenovanje direktora “Toplane”

Banjaluka: Poništeno imenovanje direktora “Toplane”

Banjaluka: Poništeno imenovanje direktora “Toplane”

Nadzorni odbor banjalučke “Toplane” poništio je danas imenovanje Miće Milovanovića za direktora preduzeća, odnosno produženje mandata koje je doneseno u utorak.

“Zbog novonastale situacije u vezi s imenovanjem direktora ‘Toplane’, to jest produženja mandata Mići Milovanoviću na još četiri godine, Nadzorni odbor ovog preduzeća je na vandrednoj sjednici poništio svoju odluku”, saopštio je juče Vidosav Ðekić, predsjednik Nadzornog odbora ovog preduzeća.

“Stvarno ne znam ništa o posljednjoj odluci Nadzornog odbora, trenutno se nalazim van BiH”, kazao je juče Igor Radojičić, novoizabrani gradonačelnik Banjaluke, koji je dva dana ranije burno reagovao na produženje mandata direktoru “Toplane”, te izjavio da je to potpuno nepotreban udarac iza leđa.

Radojičić je i danas kazao da na kraju mandata ne bi trebalo vršiti nova imenovanja na naredne četiri godine i da je to posao nove vlasti koja dolazi. Milovanović se danas popodne nije javljao na mobilni telefon, a odlazeći gradonačelnik Slobodan Gavranović takođe je rekao da nema informaciju o smjeni.

“Nemam komentar jer nemam tu informaciju. Ono što mogu reći je da se u ponedjeljak sastajem s rukovodstvom ‘Toplane'”, rekao je kratko Gavranović.

(Nezavisne)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender