28. 10. 2020.
Otkazana sjednice Presjedništva SDS-a

Otkazana sjednice Presjedništva SDS-a

Doboj: Danas sjednica Glavnog odbora SDS

U Doboju će danas biti održana sjednica Glavnog odbora Srpske demokratske stranke (SDS) na kojoj bi trebalo da budu analizirani rezultati proteklih lokalnih izbora.

Sjednica će biti održana u Hotelu “Park” sa početkom u 12.00 časova, a izjava za novinare predviđena je u 14.00 časova, najavljeno je iz SDS-a.

Sjednica Glavnog odbora SDS-a biće održana na zahtjev predsjednika stranke Mladena Bosića, kojeg je 5. oktobra u potpunosti podržalo Predsjedništvo.

Član Predsjedništva SDS-a Milovan Bjelica tada je, odgovarajući na pitanje novinara ko je najodgovorniji za loš izborni rezultat SDS-a, rekao da je najveća odgovornost na predsjednicima opštinskih odbora SDS-a.

Bosić je u izbornoj noći izjavio da se osjeća odgovornim za loš rezultat SDS-a na lokalnim izborima kada je riječ o kandidatima za načelnike opština, kao i da će biti pokrenuta analiza i odgovornost.

“SDS će vrlo brzo analizirati rezultate izbora, vidjeti o čemu je riječ, koliki je uticaj i čega na ovako loš rezultat i praktično pokrenuti odgovornost unutar stranke za sve nivoe, počevši od mene”, rekao je Bosić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender