20. 10. 2020.
Nataša Bekvalac počela da se bavi glumom

Nataša Bekvalac počela da se bavi glumom

Nataša Bekvalac počela da se bavi glumom

U prepunoj sali Sava centra u nedjelju veče je premijerno izveden istorijski i savremeni spektakl, mjuzikl, opera, balet i drama u jednom komadu – “Tajna crne ruke”.

Dugo najavljivano zajedničko djelo Puriše Đorđevića i Ljubiše Ristića dodatno je privuklo pažnju, jer se u jednoj od vodećih uloga našla pop pjevačica Nataša Bekvalac, koja je svojim nastupom oduševila prisutne.

Na istoj sceni, isti komad izveden je i prije 33 godine. Ovaj put sa dvije podjele u alternaciji – iskusni glumci koji su nekada koračali scenom Sava centra, njihove mlade kolege i estradne zvjezde.

Svi zajedno činili su ansambl od čak 70 umjetnika, koji su se smjenjivali ne dajući priliku da budu nagrađeni aplauzom za predstavljenu cjelinu.

Neobičan početak izazvao je muk publike – glumci koji se penju na scenu, prolazeći između redova gledališta, obasjani svjetlom koje se ne gasi.

Mrak u publici i reflektori pale se tek kada istupe glumačke dive – Rada Đuričin i Tanja Bošković.

One započinju priču o davnoj 1900. godini, novom stoljeću, vijeku “bez ratova, kada Evropa dolazi nama”. Red priče o tome kako su zamišljani događaji, od čega se ništa od toga nije dogodilo, red plesa i pjesme.

Ipak, gledaoci su sa nestrpljenjem iščekivali momenat kada će pop diva u ulozi Drage Mašin izaći na binu i pokazati skriveni talenat – glumački. Gromoglasni aplauz orio se salom kada je grupa umjetnika izašla na scenu zajedno sa Natašom Bekvalac i kada su zapjevali.

Pjevač Dušan Svilar pridružio joj se u duetu i tu je publika bila osvojena do kraja spektakularnog komada.

GOSTI

Među mnogobrojnom publikom, svoje karte obezbijedile su i ličnosti iz sportskog, kulturnog i javnog svijeta. Scenski spektakl posmatrali su voditeljka Sanja Marinković, košarkaški trener Duda Ivković, glumica Maja Sabljić, reditelj Boris Malagurski, kreator Darko Kostić, ali i balerina Aja Jung.

(novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender