22. 10. 2020.
Od ovih biljaka rastu grudi!

Od ovih biljaka rastu grudi!

Od ovih biljaka rastu grudi!

Silikoni su danas toliko uobičajena stvar da čak i tinejdžerke kao poklon za punoljetstvo dobijaju operaciju povećanja grudi. Ipak, koliko god to bilo uobičajeno, ne znači i da je preporučljivo, naročito kada postoje i prirodna rješenja.

Ovo je pet namirnica čijim ćete redovnim unosom navodno povećati svoje poprsje. Probajte, ne može da vam škodi!

DIVLJI JAM

Divlji jam je srodan batatu, odnosno slatkom krompiru, pa ih ljudi često mješaju. Jam je, suštinski, narandžasta sorta batata i pun je fitoestrogena, hemikalija koje imaju vrlo sličnu strukturu ženskim polnim hormonima – estrogenima, i na sličan način djeluju na tijelo i grudi. Od ove biljke proizvode se i kapsule.

MORAČ

Ova biljka sadrži fitoprogesteron, koji pomaže tijelu da poveća proizvodnju progesterona. Pored toga, morač pomaže tijelu da proizvodi više prolaktina, koji stimuliše proizvodnju veće količine mlijeka, ali i rasta tkiva u grudima. Sjajna zamjena za morač je sladić.

PISKAVICA

Ako planirate da od svih predloženih namirnica konzumirate samo jednu, svakako se odlučite za piskavicu. Sve što treba da uradite jeste da je ostavite u vodi preko noći, a onda ujutro masirajte grudi vodom u kojoj je stajala piskavica.

LAN

Fitoestrogeni u lanu zovu se lignani, a upravo je lan biljka koja je najbogatija ovom biljnom hemikalijom. Ne samo da lan pomaže vašim grudima da porastu već ih i štiti od ćelija kancera.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender