25. 10. 2020.
Prvi pogled na hit komediju “Stado”: Redateljski prvenac Nikole Koje (VIDEO)

Prvi pogled na hit komediju “Stado”: Redateljski prvenac Nikole Koje (VIDEO)

Prvi pogled na hit komediju “Stado”: Redateljski prvenac Nikole Koje (VIDEO)

Nešto malo manje od dva mjeseca prije početka službene kino distribucije došao je red za prvi pravi pogled na nadolazeću hit komediju – “Stado”.

Riječ je o redateljskom prvencu Nikole Koje, legendarnog glumca koji se proslavio nastupajući u nizu poznatih i izrazito cijenjenih filmova kao što su “Lepa sela lepo gore”, “Rane”, “Mi nismo anđeli”, “Parada” i mnogih drugih. Ove godine jedan od najpoznatijih glumaca s prostora Balkana odlučio je prvi put stati iza kamere, okupio vrhunsku glumačku postavu (uključujući i sebe) i snimiti žanr u kojem se svih ovih godina najbolje snalazio: ne tako običnu komediju s primjesama satire i obilja sarkazma.

Ekskluzivno vam predstavljamo prvu teaser najavu za ovaj siguran filmski hit koji nam u kina dolazi početkom decembra ove godine.

Komedija “Stado” jedna je od najambicioznijih filmskih produkcija s ovih prostora do danas. Osim što se radi o filmu čija je glavna tema jedna od onih s kojima se mnogi od nas istoga trenutka mogu poistovijetiti i što je okupio fantastičnu glumačku ekipu, film “Stado” poseban je i po tome što se radi o prvoj regionalnoj koprodukciji u koju su uz producentsku kuću K12 uključeni i TV Prva, Filmski centar Srbije te Cineplexx – vodeći kino prikazivač jugoistočne Evrope. Distributer filma u svim državama regije je Continental film.

Glavni junaci komedije “Stado” su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći finansijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i potpisati ugovor sa “đavolom”, a sve kako bi ostvarili lični i finansijski uspjeh.

Satirična komedija “Stado” okupila je impresivnu glumačku ekipu koju uz Nikolu Koju predvode Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko, Goran Šušljik, Vojin Ćetković, Marko Gvero, Bane Trifunović, Srđan Timarov, Hristina Popović, Goran Radaković, Dragan Petrović Pele, Miran Banjac, Petar Strugar i mnogi drugi. Scenario filma potpisuje Nebojša Romčević.

Sudeći prema scenama iz prve teaser najave nesumnjivo je da nas očekuje još jedna vrhunska komedija Nikole Koje koja će nas, osim što će nas nasmijati do suza, natjerati i na razmišljanje o mnogim stvarima kojima smo svakodnevno izloženi putem medija i poslova koje obavljamo.

Hit komedija “Stado” u bh. kina stiže 1. decembra.

(klix)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender