25. 10. 2020.
Snijeg zabijelio jutros na planinama u RS (FOTO)

Snijeg zabijelio jutros na planinama u RS (FOTO)

Snijeg zabijelio jutros na planinama u RS (FOTO)

Svi magistralni i regionalni putevi koje održava preduzeće “Romanijaputevi” očišćeni su od snijega i posuta je so, izjavio je tehnički direktor ovog predzeća Dragan Buloščić.

“Na Jahorini je bilo do 10 centimetara snijega, a na Romaniji svega dva do tri centimetra”, rekao je Bulošić.

On je pozvao vozače da voze opreznije zbog povećane mogućnosti od odorona na putevima. U nadležnosti “Romanijaputeva” je održavanje i čišćenje magistralnih i regionalnih puteva gornjopodrinjske i Sarajevsko-romanijske regije u ukupnoj dužini od oko 700 kilometara.

Snijega je jutros bilo u Kneževu, Borju kao i na planinskom prevoju Rogoj. Oblačno i hladno, sa kišom mjestimično U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i hladno vrijeme, sa kišom mjestimično, koja će biti češća i jača na istoku.

Najviša dnevna temperatura od sedam do 11, na jugu 17, a u višim predjelima četiri stepena Celzijusovih, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Poslijepodne jača kiša na istoku, a na jugu pljuskovi. Na zapadu će doći do pada temperature i priticanja hladnijeg vazduha, tako da se prema večeri u planinama očekuje slab snijeg.

Najviše suvog vremena na sjeveru i sjeveroistoku. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Han Pijesak tri, Kneževo četiri, Sokolac i Mrkonjić Grad i Šipovo pet, Čelinac i Čemerno šest, Prijedor, Istočno Sarajevo, Novi Grad, Brod, Srbac i Rudo sedam, Banjaluka, Bijeljina, Gradiška i Doboj osam, Foča, Ugljevik i Bileća devet i Trebinje 11 stepeni Celzijusovih.

20161012094441438600 20161012093901290928 snijeg-hajducke-vode

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender