21. 10. 2020.
Trivunović novi trener Borca!

Trivunović novi trener Borca!

Trivunović novi trener Borca!

U “Velikanu iz Platonove ulice” odlučili su da Vladu Jagodića na mjestu šefa stručnog štaba naslijedi njegov dosadašnji pomoćnik Vule Trivunović.

Neočekivani odlazak Vlade Jagodića sa klupe banjalučkog Borca primorao je čelnike “Velikana iz Platonove ulice” da već drugi put od početka sezone razmišljaju ko će biti šef stručnog štaba crveno-plavih.Sezonu je na klupi započeo Zoran Dragišić, koji je nakon svega tri kola svoje mjesto ustupio Vladi Jagodiću. Ni trofejni stručnjak, koji je sa Borcem osvojio titulu šampiona BiH 2011. godine, nije se dugo zadržao. Iako je doveo Banjalučane do liderske pozicije Prve lige Republike Srpske, na klupi je ostao svega šest utakmica, nakon čega je odlučio da preuzme tuzlansku Slobodu.

Na Gradskom stadionu eskpresno su reagovali i za njegovog nasljednika izabrali mladog, 33-godišnjeg stručnjaka Vuleta Trivunovića, koji je do sada u stručnom štabu radio kao Jagodićev pomoćnik.

Trivunoviću će ovo biti četvrti posao, nakon što je trenersku karijeru gradio u banjalučkom BSK-u, Slobodi iz Mrkonjić Grada i Slogi iz Srpca.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender