14. 04. 2021.
Nadal protiv Troickog odigrao posljednji meč u sezoni?

Nadal protiv Troickog odigrao posljednji meč u sezoni?

Nadal protiv Troickog odigrao posljednji meč u sezoni?

Pobjeodm karijere Viktor Troicki ne samo što je svojoj kolekciji važnih trijumfa dodao i onaj najveći do sada, protiv Rafaela Nadala, već je uspio i da natjera Španca da se zapita “kako dalje?”

Bivši broj jedan je poslije poraza od Srbina u osmini finala Mastersa u Šangaju najavio da će, najvjerovatnije, propusti ostatak sezone, samim tim i završni Masters u Londonu, a prije toga i Masters u Parizu.

“Ne znam šta će se dogoditi u narednih nekoliko nedjelja. To je nešto o čemu moram da razmislim. Vidjećemo…”, rekao je Nadal, objasnivši konkretnije: “U ovom trenutku ne mogu da kažem šta ću raditi sljedećeg mjeseca. Nisam siguran kako će izgledati moj kalendar. Nisam siguran šta bi trebalo sada da uradim da bi bio 100 odsto spreman za sljedeću godinu. Prije svega, moram razgovarati sa mojim stricem (Tonijem, koji je i Nadalov trener, prim. aut) i pripremiti se za nadolazeće izazove, uraditi stvari koje moram da uradim, jer ponekad, nastaviti da se takmičiš nije rješenje. Ponekad je rješenje samo trening. Možda je ovo upravo trenutak za tako nešto. Ali nisam siguran”, najavio je Nadal da bi uskoro mogao na pauzu.

“Znam šta bi trebalo da uradim i to ću uraditi. Imam dva i po mjeseca do početka nove sezone, a to znači da imam dva i po mjeseca da sebe dovedem u stanje i na taj nivo da mogu da se takmičim. Da imam samopouzdanje da to radim. Za mene, ova sezona je praktično završena i sa tim sam se pomirio. Od ovog trenutka ću da gledam samo kako da se maskimalno spremim za narednu godinu. To mi je cilj. Uradiću sve da ga postignem”, zaključio je Španac.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender