21. 10. 2020.
Sivić: Pred nama je težak zadatak u baražu

Sivić: Pred nama je težak zadatak u baražu

Sivić: Pred nama je težak zadatak u baražu

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić rekao je da je pred njegovom ekipom ozbiljan i težak zadatak protiv Norveške u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo.

“Ne bih volio da se to protumači na način da je sve gotovo, naprotiv. Pred nama je ozbiljan i težak zadatak i moramo da mu pristupimo maksimalno odgovorno kako bi ostvarili cilj, a to je plasman na Evropsko prvenstvo. Naravno, bolje za rivala da imamo Norvešku nego Španiju, ali činjenica da ćemo revanš igrati na vještačkoj travi, za nas neuobičajene uslove, predstavlja dodatnu mjeru opreza”, rekao je Sivić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije će u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj igrati protiv Norveške, odlučeno je žrijebom u Nionu.

Prvi meč baraža na programu je 11. novembra u Srbiji, dok je revanš četiri dana kasnije u Norveškoj.

“Od ovog trenutka počele su pripreme za dvomeč sa Norveškom i bićemo maksimalano posvećeni kako bismo ostvarili ono što po kvalitetu zaslužujemo, plasman među najbolje mlade selekcije u Evropi”, rekao je Sivić.

U drugom meču baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo sastaće se reprezentacije Španije i Austrije.

Plasman na Evrpsko prvenstvo obezbijedili su Češka, Danska, Engleska, Makedonija, Njemačka, Italija, Portugal, Slovačka, Švedska i domaćin Poljska.

Evropsko prvenstvo održaće se od 16. do 30. juna 2017. godine.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender